SLOVENCI SE MESECA JULIJA SELIMO NA PAG
Festival Papaya Day & Night je tudi letos razlog, da se bo na otok Pag najmanj za 4 dni »preselilo« približno 30. 000 mladih iz celega sveta, ki si želijo le nepozabne zabave in dobre glasbe.

Plažo Zræe med 15. in 18. julijem okupira glasbena smetana elektronske glasbene scene. Organizatorji Papaya Day & Night festivala, ki letos poteka že peto leto, so tudi letos svojim obiskovalcem pripravili nekaj novosti. Samo festivalsko prizorišèe so še dodatno poveèali, popolnoma na novo pa so opremili tudi nekatere dele kluba. Zagotavljajo, da bo festival izpeljan na vrhunski svetovni ravni in da bodo, kot vsako leto, samo še dodatno potrdili naziv najboljšega obmorskega festivala v Južni Evropi. Svoj prihod na dogajanje so pred kratkim napovedali tudi uredniki najbolj uglednih svetovnih revij elektronske glasbe kot so DjMag, MixMag in IDJ in tudi nekaj znanih obrazov iz Slovenije.

Najmanj 5.000 Slovencev bo že prvi dan migalo na ritme za katere bo poskrbel legendarni Paul Van Dyk, ki je trenutno tretji na lestvici svetovno znanih didžejev. Drugi dan bo namenjen duetu, ki bo na Pag priletel naravnost iz Otoka, Groove Armada. Dan kasneje bo za mešalno mizo kar 15 metrov velikega odra stopil Sharam iz dvojca Deep Dish. Za zadnji dan pa se zaèetek prave zabave obeta že ob 16.uri, ko bosta na tradicionalnem After Beach Partyju svoje glasbeno znanje prikazala Freemasons. Tudi veèerne ure zadnjega dne bodo namenjene dobri glasbi, saj bosta festival v velikem slogu zakljuèila PlayOne z Barbaro Tucker. Ne bi morda tudi vi migrirali v Zræe?

V nadaljevanju pošiljam še koledar dogodkov v Papayi. Prav tako pa v naslednjih dneh sledi veè informacij o kompilaciji Papaya Day & Night vol.5


SLOVENCI SE MESECA JULIJA SELIMO NA PAG

komentarji...
smiley biggrin blink cool dry embarassment excl grin ohmy rolleyes sad tongue unsure wacko
wub falling heartbreack heartbeat kiss kiss love huh